e
sv

Bir röportajda biyografisini anlatırken ” 1931’de doğdum. 1937’de annem öldü” diyen Cemal Süreya hangisini söyledikten sonra ” O gün bugün huzurum yoktur” demiştir?

57 Okunma — 10 Ağustos 2022 23:10
Bir röportajda biyografisini anlatırken " 1931'de doğdum. 1937'de annem öldü" diyen Cemal Süreya hangisini söyledikten sonra " O gün bugün huzurum yoktur" demiştir?
kim milyoner olmak ister

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen ve en çok kazandıran bilgi yarışması “Kim Milyoner Olmak İster?” 10 Ağustos 2022 Çarşamba günü en yeni sorularıyla ATV izleyicileriyle buluştu. Ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu’nun sunuculuğunda yayınlanan yeni bölümde yarışmacıya sorulan  Bir röportajda biyografisini anlatırken ” 1931’de doğdum. 1937’de annem öldü” diyen Cemal Süreya hangisini söyledikten sonra ” O gün bugün huzurum yoktur” demiştir?   sorusunun cevabı yarışmayı izleyenlerce yoğun olarak merak edildi. ATV ile Kim Milyoner Olmak İster? ‘de sorulan Bir röportajda biyografisini anlatırken ” 1931’de doğdum. 1937’de annem öldü” diyen Cemal Süreya hangisini söyledikten sonra ” O gün bugün huzurum yoktur” demiştir?

 

Soru: Bir röportajda biyografisini anlatırken ” 1931’de doğdum. 1937’de annem öldü” diyen Cemal Süreya hangisini söyledikten sonra ” O gün bugün huzurum yoktur” demiştir?

A:  1941’de Orhan Veli’yi okudum

B:

C:

D: 1944’te Dostoyeveski’yi okudum

CEVAP: 1944’te Dostoyevsk’yi okudum

Sıradaki içerik:

Bir röportajda biyografisini anlatırken ” 1931’de doğdum. 1937’de annem öldü” diyen Cemal Süreya hangisini söyledikten sonra ” O gün bugün huzurum yoktur” demiştir?